De Digidoos

de digidoos

Sinds kort is de website www.dedigidoos.nl in de lucht! De Digidoos is ontstaan uit mijn passie voor ontwerpen en organiseren, en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle side-hustle naast mijn vaste baan. Wat begon als een hobby, is nu een plek geworden waar ik mijn zelfgemaakte digitale producten met de wereld kan delen en verkopen via Etsy.

De digidoos logo

De Digidoos: Van Hobby naar Side-Hustle

Als creatieveling heb ik altijd genoten van het ontwerpen van nuttige en mooie printables. Wat begon als een persoonlijke behoefte om mijn leven beter te organiseren en te versieren, groeide al snel uit tot iets veel groters. Zo ontstond het idee om mijn creaties te delen met een breder publiek via Etsy. De Digidoos werd geboren, en ik ben sindsdien niet meer gestopt.

Lees ook: "Pinterest en de stijgende invloed in Nederland"

Onze Collectie Digitale Producten

Bij De Digidoos vind je een breed scala aan digitale, printbare producten, perfect voor iedereen die van georganiseerd en creatief leven houdt. De collectie omvat:

  • Planners: Of je nu je dagelijkse taken, wekelijkse afspraken of maandelijkse doelen wilt bijhouden, onze planners helpen je om gestructureerd en efficiënt te blijven.
  • Budget Planners: Beheer je financiën met onze handige budget planners. Perfect om je uitgaven bij te houden en te sparen voor je doelen.
  • Stickers: Voeg wat flair toe aan je planners en notitieboeken met onze creatieve en kleurrijke printbare stickers.
  • Posters: Versier je huis of kantoor met onze inspirerende en stijlvolle posters. Van motiverende quotes tot prachtige kunstwerken, er is voor ieder wat wils.

Waarom Kiezen voor De Digidoos?

Wat De Digidoos uniek maakt, is de persoonlijke touch en de aandacht voor detail in elk ontwerp. Elk product is met liefde en zorg gemaakt, met het oog op functionaliteit en esthetiek. Omdat alles digitaal is, heb je direct na aankoop toegang tot je bestanden, zonder wachttijden of verzendkosten. Dit maakt onze producten niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en betaalbaar.

Balans tussen Passie en Werk

Het runnen van mijn shop naast mijn vaste baan is een uitdaging, maar ook een enorme bron van voldoening. Het is geweldig om te zien hoe iets dat begon als een hobby, nu zoveel mensen kan helpen en inspireren. Ik ben dankbaar voor de steun van mijn klanten en kijk ernaar uit om nog meer prachtige digitale producten te creëren.

Lees ook: De Etsy Webshop

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *